top of page

Renovează-ți casa cu un stil unic - totul despre uși filomuro, tehnologie parchet și mânere

În zilele noastre, toată lumea este pe fugă, toată lumea este nerăbdătoare să termine o dată cu ce are de făcut pe ziua respectivă. Probabil chiar și tu în momentul acesta parcă n-ai avea cheful sau timpul să citești această postare, dar îți mulțumim că ești aici, suntem siguri că putem să fim de ajutor în proiectul tău :)


Renovarea este o chestiune de care toată lumea dorește să scape în timp record, dar să iasă și o lucrare perfectă totodată. Tocmai de aceea, vrem să îți recomandăm câteva elemente de design interior ce vor eleva look-ul casei tale, fără să complice lucrările de renovare deloc!


1. Ușile filo-muro 🚪


Ușile filomuro au un design minimalist, făcându-le o alegere perfectă pentru cei ce apreciază un look modern. Față de ușile clasice cu toc la vedere, acestea au tocul ascuns în perete, ce crează in aspect „seamless”, neîntrerupt de toc. De asemenea, balamalele sunt și ele ascunse, făcând totul să pară simplist, dar sofisticat simultan. Liniile rămase în jur, deși subțiri, sunt minimaliste, geometrice - le poți lăsa așa, sau poți adăuga lumini LED pentru a face ca spațiul tău să strălucească într-un mod unic.

Ușă filomuro în curs de montaj, realizat de

echipa Nordic Lifestyle.

 

2. Parchet de calitate, ce permite încălzire în pardoseală ♨️


Unul dintre elementele care au potențialul de a transforma întregul aspect al casei tale este parchetul. Poți alege cu încredere o variantă laminată - pentru un buget mai restrâns, sau variante dublu sau triplu stratificat - pentru un feeling natural de lemn.


Toate acestea permit încălzirea în pardoseală, astfel că dacă planul tău de renovare include un pic mai multă căldură, parchetul de la HARO nu te va dezamăgi.

Încearcă silent CT pentru a face spațiul tău mai silențios - tehnologia perfectă pentru cei cu copii mici :)


3. Mânere cu tehnologie smart2lock 🤓


De multe ori trecut cu vederea, mânerul unei uși poate fi un detaliu foarte important în modernizarea interiorului unei case. Trecerea de la un mâner „de modă veche” la unul cu aspect subtil și contemporan, face o diferență impresionantă în proiectul tău de renovare. Mergând pe stiluri mai moderne, îți putem recomanda L-form de la GriffWerk, sau modele similare, ce pot fi găsite în cataloagele de pe site-ul nostru.


Adaugă acestui mâner un sistem smart2lock, astfel având posibilitatea de renunțare la gaura de cheie în locurile în care ușile trebuie blocate. Acest sistem este deja în al 9-lea an de producție, devenind din ce în ce mai cerut atât de designerii de interior, cât și de clienții ce doresc să facă o diferență în designul casei lor.



4. Ușile culisante Planeo AirSilent by GriffWerk:


Cu Planeo AirSilent, GriffWerk a reușit să creeze o ușă de interior culisantă care se închide perfect, sigilând practic fiecare cameră, izolând-o de mirosurile din bucătărie și sunetele din alte camere. Acest lucru este posibil prin utilizarea unui sistem cauciucat pe interiorul marginii de la ușă, ce a fost integrat în profilul de aluminiu ce înconjoară foaia de ușă. Ușile Planeo AirSilent pot fi comparate cu o ușă de lemn din punctul de vedere al izolării de sunet.



Designul sleek și elegant al ușii

Planeo AirSilent by GriffWerk

 

În concluzie, când este vorba de modernizarea casei tale, atenția la detalii este cheia. Fie că este vorba de ușile filomuro, cu aspectul lor seamless, parchetul de calitate, stilul și bunul gust în alegerea produselor trebuie să primeze, toate aceste detalii creând proiectul perfect.


Incorporând toate aceste elemente, poți transforma întreaga ta casă în proiectul tău de suflet, ce reflectă stilul tău personal, redând o ambiență sofisticată pentru musafiri și familia ta.



6 views0 comments
bottom of page