top of page

An Nou - Spațiu Nou! Cum să începi renovările cu dreptul?

Anca N.

 

Este perioada în care cu toții dorim să fim mai buni, să facem schimbări care să rămână cu noi toată viața. 


Începutul unui nou an aduce cu sine ocazia perfectă de a aduce schimbări și locuinței tale!

Dacă dorești câteva sfaturi în această direcție, poți începe de aici (îți promit că nu o să te plictisești!)


1. Inspiră-te din tendințe actuale:


Fii la curent cu tendințele actuale în design interior înainte de a te apuca, căci toate acestea te pot inspira în proiectul tău. Ele nu trebuie respectate neapărat în totalitate, dar pot fii improvizate în direcția care te bucură pe tine!



Poți alege culori, texturi și accesorii care sunt în ton cu ultimele trenduri, care să se potrivească totodată și gusturilor tale. Câteva idei populare din acest an sunt - blended pastels, uși filomuro, griul antracit în combinații cu elemente naturale..........


SAU poți încerca să te joci cu culoarea anului 2024 - PEACH FUZZ!




2. Stabilește-ți obiectivele!


Începe prin a-ți stabili obiectivele clare pentru renovare.



Analizează spațiul și identifică aspectele care necesită îmbunătățiri!


Fie că este vorba despre o bucătărie modernă, un spațiu de relaxare confortabil sau o cameră de lucru productivă, claritatea obiectivelor tale va ghida întregul proces.


Tu cu ce ai vrea să începi proiectul tău de renovare? Ai o culoare care te inspiră, un element de mobilier pe care vrei să îl incorporezi undeva neapărat, poate îți place să te joci cu texturile sau contrastul? Astfel de întrebări îți vor simplifica proiectul și îi va da designerului cu care colaborezi un punct de pornire perfect!




3. Bugetare și Planificare:


Stabilește un buget realist și elaborează o planificare detaliată a proiectului tău de renovare.


În acest fel, vei evita surprizele neplăcute și vei putea să-ți prioritizezi resursele pentru a obține rezultatele dorite.


Ține minte, bunul gust nu se cumpără - te poți descurca și cu resurse mai mici dacă pornești la drum folosind pașii anteriori!


How To Budget - Interior Design


4. Personalizare și Funcționalitate:


Adaugă elemente personalizate în designul tău! - alege mobilier și accesorii care să reflecte pasiunile și interesele tale.


Totodată, asigură-te că spațiul renovat este funcțional și se adaptează nevoilor tale de zi cu zi. Întrebări ajutătoare :


Câte persoane stau la masă la cină de obicei?


Dar pe canapea în sufragerie pe parcursul unei seri de film? Unde pui floricelele, unde arunci cheile când ajungi acasă, ai nevoie de cuier?


Faci vreun sport? Unde pui echipamentul?!

Gândește practic - întrebările de acest tip îți vor salva de multe ori timp și resurse, pentru a nu face achiziții inutile!



Poți împrumuta delanoicâte mostre dorești până te hotărăști!

5. Folosește Materiale de Calitate

Optează pentru materiale durabile și sustenabile pentru a-ți păstra renovarea frumoasă și de actualitate pe termen lung. 


Alege produse de care să fii sigur - hai să vezi ce-ți putem pune la dispoziție!

.

Sperăm că toate aceste detalii îți vor fii de ajutor și îți pot servi drept un ghid pentru a începe cu dreptul toate aceste proiecte :)


Nu uita, dacă ceva ți se pare overwhelming, te poți sfătui gratuit cu profesioniștii!



sau







164 views0 comments
bottom of page