top of page

Uși de garaj Hörmann

Ușă de garaj secțională

Ușile de garaj secționale îți salvează spațiul din garaj datorită sistemului vertical de deschidere. Făcute din materiale durabile și sigure, aceste uși nu sunt doar ușor de utilizat, permițând totodată folosirea completă a spațiului atât în fața garajului, cât și în spatele acestuia.
Ușă de garaj Berry
Ușile de garaj tip „Berry” sunt rezultatul a mai bine de 50 de ani de experiență în designingul și construcția de uși de garaj realizate de Hormann. Combinând tehnicile încercate în acești 50 de ani, rezultând într-un design durabil, aceste uși sunt alegerea nr. 1 pentru clienții ce caută uși de garaj la un preț permisiv.
Ușă de garaj Rollmatic
Aceste uși pot fi folosite pentru aproape orice spațiu de intrare în garaj, făcându-le ușile ideale pentru propria ta casă. Ușile beneficiază de un sistem electric ce utilizează un spațiu minimal, permițându-ți să beneficiezi de întregul tavan al garajului, alături de spațiul din spatele și din fața ușii.
Ușă de garaj cu culisare laterală
Făcute cu gândul la designuri neobișnuite și deschideri mai dificile ale spațiului de garaj, aceste uși sunt soluția pentru situațiile în care alte tipuri de uși nu își pot demonstra utilitatea. În pofida designului sistemului de deschidere cu glisare, acestea îți permit să beneficiezi de întreaga înălțime a garajului, oferind totodatată izolare termică de calitate. Spre deosebire de celelalte tipuri prezentate, aceasta permit o deschidere laterală parțială pentru a permite persoanelor trecerea, fără ca ușa să fie deschisă complet.
bottom of page