top of page

Momentul tău de self-care: smart2lock by GriffWerk. Acum și în România


Imaginează-ți un spațiu pentru tine. Timp doar al tău. Este timpul tău de relaxare!



Pentru a avea un balans pozitiv între muncă și viața ta, sau pur și simplu pentru mai multă intimitate, este important să îți setezi niște limite. Astfel poți redefini un spațiu privat și prețios. Aici te poți bucura de momente de relaxare, poti descoperi noi oportunitati de dezvoltare personală.


Fie că este vorba de o sesiune de self-care la spa, de un somn de prânz fenomenal, vrei să te concentrezi la muncă sau ești un adolescent ce vrea să stea pe Spotify și să vorbească cu prietenii pe group chats, există o soluție care să te despartă de lumea exterioară pentru câteva clipe prețioase: sistemul smart2lock, dezvoltat de GriffWerk.


Sistemul de blocare este modern, are un aspect discret și un sistem integrat în mâner, închizându-ți camera cu un simplu „click”, oferind-ți timp pentru mai multă concentrare, intimitate, spațiu doar pentru tine.


În afara camerei, toți cei din exterior pot vedea un mic indicator roșu - probabil cel mai elegant semn de „do not disturb” din lume. În cazul în care este necesară o intrare de urgență, sistemul vine cu un mod inteligent de deschidere din exterior. Ușa poate fi foarte ușor deblocată cu o monedă.

Închiderea inteligentă poate să fie integrată atât pe ușile clasice de lemn, cât și pe cele de sticlă și este compatibilă cu închiderea magnetică (broască magnetică).




smart2lock a fost ales drept „cel mai bun produs al anului 2020” de către un juriu format din arhitecți recunoscuți internațional, ca parte a competiției „Casele anului 2020” - una din cele mai mari competiții de design interior amator.











541 views0 comments
bottom of page