top of page

REDUCERI! Momentul perfect să ridici nivelul designului interior din casa ta



Ușile și parchetul sunt elemente esențiale ale oricărei clădiri, oferind securitate, intimitate, căldură și un aspect estetic ce poate schimba întregul look al camerei. Fie că îți faci o casă de la zero, remobilezi sau doar vrei să scapi de finisajele vechi, este foarte important să alegi uși și parchet de cea mai bună calitate, care să se potrivească nevoilor tale.


Cea mai bună variantă pentru a avea finisaje de calitate la un preț accesibil sunt perioadele de reduceri. În această postare o să vorbim despre beneficile achiziționării de uși și parchet în perioada de reduceri:


1) Faci mai multe cu un buget mai mic:

Cumpărarea ușilor și parchetului în perioada de reducere este cea mai bună variantă de a economisi. În această perioadă, discounturile cresc, prețurile scad, reducând considerabil prețul finisajelor mult dorite. Noi îți oferim și montaj alături de o echipă de profesioniști, pentru a fi sigur că ușile și parchetul tău nu îți vor da bătăi de cap.


2) Varietate:

Reducerile nu se aplică doar la un singur model. Astfel, noi îți oferim reducere la o varietate de uși și parchet, pentru a putea experimenta suficient de mult cu modele, tipuri și culori, potrivite stilului ales în proiectul tău. De asemenea, te poți gândi să încerci și modele pe care nu le-ai luat în considerare până acum pentru că poate îți depășeau bugetul, precum ușile tip filomuro.


3)Ridicarea valorii totale a propriei case:

Schimbarea finisajelor este un mod foarte bun de a mări valoarea totală a casei tale. Astfel, în perioada de reducere, poți să achiziționezi uși și parchet de calitate la prețuri mult mai mici, deci dacă dorești să îți vinzi casa, o poți face brusc mai atractivă pentru potențialii tăi cumpărători. Acest aspect este cu adevărat important dacă plănuiești să îți vinzi casa în viitorul apropiat.


Din experiența anterioară a echipei Nordic Lifestyle, amenajarea pentru vizionare a două apartamente identice cu uși și parchet pentru bugete diferite, a rezultat în vânzarea mai rapidă a apartamentului cu finisaje high-end, cu profit mai mare. Astfel investiția în finisaje poate fi amortizată.


4) Asigurarea calității:

Cumpărarea finisajelor în timpul perioadei de discount nu înseamnă rabat de la calitate. Vei avea întotdeauna garanția Nordic Lifestyle că ușile și parchetul achiziționate sunt de calitate, astfel, cu aceste reduceri ai acces la finisaje care până acum erau în afara bugetului tău.


5) Instalare realizată de profesioniști:

Uși și parchet la prețuri reduse? La acestea îți oferim și montaj executat de profesioniști, fără rabat de la buna execuție.


În concluzie, cumpărarea ușilor și parchetului în perioada de discount-uri este o idee bună de a îți proteja bugetul, oferindu-ți o gamă mai largă de finisaje, de a crește prețul casei tale și de a asigura un montaj de calitate. Astfel, poți fi sigur că vei găsi finisajele perfecte pentru tine. Asigură-te că profiți de reducerile noastre din prezent!


Uite aici o parte din ofertele noastre curente, valabile până la 31.03.2023.

Interesat? Contactează-ne: +40 724 015 427 / eric@nordiclifestyle.ro






23 views0 comments
bottom of page