top of page
Anca N.

Design interior - sfaturi pentru a obține calitate la prețuri mici

Decorarea unei case poate să fie o activitate foarte obositoare, mai ales dacă ești limitat și de bugetul stabilit. Totuși, nu-ți face griji, deoarece punând în aplicare variantele pe care urmează să ți le prezentăm, poți să îți rearanjezi spațiul într-un mod inedit, fără a fi necesar să jefuiești o bancă :) Hai să vedem ce variante am găsit, pentru ca bugetul tău să nu aibă de suferit:


1. Folosirea podelei laminate, LVT sau SPC

Parchetul laminat este o alegere excelentă pentru deținătorii unei case care doresc să obțină un aspect luxos la un preț mai mic.


Pentru a nu te bucura doar de aspect, ci și de feeling-ul natural al lemnului, îți recomandăm laminatul HARO, care te va face să spui „OMG, chiar nu e lemn!?”. Acesta nu beneficiază doar de clasicul print în stilul lemnului, dar și de striații și noduri, precum cele prezente în parchetul triplu-stratificat. În plus, vine în toate modelele și culorile posibile, pentru ca tu să te poți bucura de o podea pe gustul tău. Vezi modele 👈


2. Ușile cu structură celulară - a game changer 🚪


Ușile cu structură celulară sunt o variantă mult mai ieftină a ușilor cu structură tubulară sau plină, dar care arată la fel de bine.

Ele pot veni în la fel de multe stiluri precum ușile umplute cu lemn, astfel că proiectul tău poate să capete un look contemporan, folosind uși filomuro sau poți folosi uși clasice sau vintage, în funcție de nevoile tale. Vezi modele 👈


3. Adaugă obiecte de decor („accent pieces”) 🏺


Obiectele decorative sunt un mod simplu și ieftin de a adăuga stil și personalitate unei case, fără să fie nevoie să îți spargi pușculița. Poți alege orice, de la perne și pături până la tablouri, bibelouri, lămpi sau lumânări. Imaginația ta poate crea ceva minunat cu toate acestea! Fii creativ, găsește lucruri care îți plac și distrează-te!


4. Rearanjează-ți mobila 🛋️

Probabil cel mai simplu mod de a îi da casei tale un aer fresh, diferit, este acela de a experimenta cu poziționarea mobilei. Încearcă

să faci din asta o activitate distractivă, lasă-ți albumul preferat în fundal și bucură-te de muzică în timp ce muți mobila, sau cheamă-ți prietenii pentru un group activity urmat de o ieșire la un pub sau pizza party.


După mai multe mutări, sigur vei găsi poziționarea care te face cel mai fericit.


În concluzie, poți face din redecorarea casei tale un task ieftin cu un rezultat superb, folosindu-te doar de propria ta creativitate, parchet laminat, uși cu structură celulară și decorațiuni cheap and chic :)



150 views0 comments

Comentarios


bottom of page